Intimní spojení muže a ženy dalece přesahuje pouhé rozmnožování. Když se najdou ti praví, znamená sex o tolik víc, než jen fyzické uspokojení. Pohlavní akt sbližuje na úrovni duš. To ale neznamená, že si u toho dokonalé páry nemohou zaskotačit. Naopak. Erotické šaty jim usnadní režii a dramatizaci postelových scén. Prozkoumejte, na co se vám hodí kůže a latex a jak se dají využít průsvitné látky. Přečtěte si ložnicové tipy, kterým vládnou krajky a jemná síťovina. 

Když se řekne erotické šaty, většina si představí kluzký latex

Kůže těsně obepínající tělo nebo její obdoba z latexu patří mezi oblíbená dráždidla ve skupině, která propadla hře na dominanci a podřízenost. Tyto hladké a lesklé erotické šaty neodolatelně působí též na fetišisty. Zatímco krajky a satén ovládly téměř bezvýhradně ženskou kategorii svůdných oblečků, působí přiléhavé kalhoty z kůže neskutečně sexy i na mužích. Se silnými onýtovanými koženými nátepníky doplněnými vhodnou obličejovou maskou sluší především jedincům s vyvinutou muskulaturou. Když si k tomu obují vysoké kožené boty a vyzbrojí se důtkami, poklekne před nimi prakticky každá slečna bez odmlouvání a ráda. Ochota podlehnout funguje samozřejmě i obráceně. Domina zakutá v latexových šatech s dlouhými rukavicemi, která se k vám blíží, zatímco sledujete, jak jí kozačky lemují hříšná stehna, si vás také hravě odvede kamkoliv s obojkem i bez.

Drsnější zacházení během sexu, kdy si necháváme poroučet nebo sami vydáváme rozkazy, v sobě skrývá něco magického. To, co by nám v běžném životě přišlo nepřípustné a nikdy bychom nesnesli, aby nás protějšek komandoval, se nám v posteli jeví přirozené a osvobozující. Nejspíš proto vyžaduje BDSM absolutní vzájemnou důvěru. Zvlášť, když někoho v erotických šatech submisiva, roubíkem a svázanýma rukama krotíte plácačkou. Pokud si to s ním nebo s ní chcete ještě někdy zopakovat, musíte velmi pečlivě vnímat, jestli se nachází v komfortu a případně v “mučení” povolit.

Rafinovaná krajka a jiné síťoviny se nemusí svlékat

Další žádaná kategorie erotických šatů, které mimořádně sluší dámskému castingu, využívá k navození dráždivé atmosféry průsvitné materiály. Tenké látky tělo ovinou, aniž by přitom cokoliv skrývaly. Když se tyto sexy oblečky zkombinují s otvory na správných místech, může “herečka” zůstat během celého “představení” oblečená. Naběhlé bradavky vypadají pod průhlednou látkou ještě lákavěji, než obnažené a gea muž  je může dráždit přes podprsenku či košilku. Už jen samotná stimulace ňader způsobuje v ženském organismu produkci oxytocinu, který zrychluje tep, což vede ke stahům v pánevní oblasti, kde se erotické šaty příhodně rozevírají. Vstupu do takto vzrušené partnerky pak už nic nebrání a přestože jsou nahé křivky neodolatelné, má pohled na “nevybalenou” dívku také něco do sebe. 

Tip: Erotické šaty jako geniální doplněk vlhkých scén

Průsvitné erotické šaty v bílém provedení jsou dokonalé k mokrým hrátkám v koupelně, ve sprchovém koutě nebo v letním dešti. Je-li partner fixovaný na obří ňadra nebo si vystačí s obvyklou šarží, je v tomto případě zcela vedlejší. Když se světlý textil namočí, má podobný efekt jako obligátní bílé tričko. Látka se k tělu doslova “přilepí” a zvýrazní chladem a vlhkostí ztvrdlé bradavky. Všichni pánové bez ohledu na velikostní preference si takovou podívanou užijí s příjemným vzrušením.

Teď už záleží jen na vás, zda si na soukromou párty pořídíte odvázaný latex nebo romantickou krajku. Nejlépe uděláte, když si dopřejete obojí. Je přece škoda omezovat se při výběru sexuální role, když můžete dovádět tolika způsoby. Nezapomeňte si k tradiční černé a bílé přibalit i něco červeného. Tato barva mužům jasně říká: “Jsem svolná a plodná.” Ženám totiž během ovulace červenají tváře a také ostatní partie jsou lákavě prokrvené. Tak mnoho zdaru a užijte si erotické šaty včetně jejich nákupu.

Helena Blažková